Recomandare: din când în când, e bine să dați în mintea copiilor

hoverboard original Phantom SET

Mami zice că pe vremea ei(și a voastră) distracțiile pentru copii erau mult mai puține ca acum. Unii puțin mai nostalgici ar spune: da frate, dar măcar noi ne jucam afară, nu stăteam toată ziua cu ochii lipiți de telefoane și tablete. Cu alte cuvinte, unii spun că noi, ăștia mici, deși mai privilegiați față de generația părinților noștri, de generația cu cheia la gât, nu ne bucurăm la fel de tare de copilărie.

Mami zice: buuullllshiiiit. Mami recunoaște că și eu mă uit la desene animate mai mult decât prevede regulamentul părinților perfecți și că mai stau cu ochii lipiți și de TV și de telefon și de tabletă, dar mai am și alte activități old school. Mă plimb prin parcuri, sar în băltoace, mă tăvălesc în zăpadă, bat mingea pe afară, ma plimb cu bicicleta, cu trotineta și mai nou….cu un hoverboard  original Phantom Set. Mă rog, nu pot să afirm chiar că m-am plimbat cu un hoverboard original, dar cel puțin l-am încercat.

Știți de ce ar trebui să aleagă părinții, pentru copii, un hoverboard original Phantom SET?

În primul rând, pentru că un hoverboard e tocmai bun pentru activități outdoor. Nu asta își doresc părinții, pentru noi? Să mai lăsăm smartphone-ul și să explorăm mai mult smartnature-ul ?

Well, un hoverboard ne dă ocazia să înțelegem mai bine după ce fel de copilărie, sunteți voi, adulții noștri, nostalgici. Bine, știu că voi nu aveați hoverboard Phantom SET, dar am auzit că aveați și voi gadgeturi care mai de care: praștie, biciclete cu frâne la pedale, cornet de hârtie, elastic, țurca etc

hoverboard original Phantom SET

În al doilea rând, dacă ne cumpărați un hoverboard, nu o faceți în exclusivitate pentru distracția noastră. O faceți și pentru voi. Să mai puteți da, din când în când, în mintea copiilor. Am auzit că tânjiți după asta și cică-i și recomandat.

Ce am făcut eu cu un hoverboard original Phantom Set?

Recunosc, nu foarte multe. Dar am vrut să îl încerc și dacă acum am avut curaj să mă urc puțin pe el, vă imaginați cu ce viteză o să trec pe lângă voi, prin parcuri, după ce mai cresc puțin? Cu 18 km/h, căci cam atât prinde.

hoverboard original Phantom SET

Propun un play date: hai să formăm o mini gașcă Phantom SET și să ieșim la vară, să dăm o tură?

Dacă vreți să vă antrenați de pe acum, mai multe despre hoverboard aflați aici și se poate achiziționa de aici.

Have fun!

 

Leave a Comment