1 mai bebelușesc

De 1 mai bebelușesc…pardon muncitoresc, am fost și eu la mare ca toți românii. Bine, după cum știți deja, eu am o pereche de bunici la mare, deci nu e ceva wow. Deja sunt obișnuită. Am fost și anul trecut, dar nu prea mai rețin ce am făcut atunci.

1 mai bebelușesc 2018

Am plecat vineri seară și am avut mici probleme la drum, pentru că mami e cam chioară și eu i-am rupt ochelarii. Știți cum era traficul? Cum e în București, în orice zi lucrătoare, pe la ora 18:00.

Ne-am cazat la Neptun, la hotel Doina, pentru că dacă tot era concediu am zis să nu stăm la bunici. Am primit un apartament, după care ne-au sunat de la recepție, să ne spună că-i o eroare. Trebuie să plecăm de acolo, să ne mutăm într-o cameră simplă.

Ce era să facem? A trebuit să strângem bagajele(inclusiv pampersul cu aroma therapy) și să coborâm 3 etaje.

După ce ne-am instalat în camera finală, am dormit neîntoarsă.A doua zi, am dat trezirea la 7 și am plecat spre Vama Veche.

M-am plimbat pe plajă, am testat apa mării(caldă, pentru perioada asta), m-am întâlnit cu alte exemplare din generația mea. M-am relaxat, ce să mai.

Am stat câteva ore pe aici, apoi am plecat spre Mamaia – keep calm, nu am fost la LOFT că iar n-a câștigat mami la loto, am fost la bunici, la grădină.

Am stat pe la ei, am cercetat lucerna, m-am jucat cu mingea, am alergat, am scos toată energia din mine. Apoi am fost la plajă și am cules scoici.

Am fost și la delfinariu, dar nu pot să spun că am fost foarte impresionată. Eram mult prea obosită că să admir schemele delfinilor. Mi-a plăcut mai mult telefonul copilului din fața mea și morcovii fratelui său. M-a servit și pe mine. Ăsta da, gentlebaby, nu-i așa?

Ne-am întors în Vamă, cu escală în Mangalia să își ia mami faimoasa înghețată de la Gelosia Gelateria. Ne-a zăpăcit pe toți cu înghețata asta.

Ieri am venit acasă, pe data viitoare mare!

De la 1 mai bebelușesc la 1 mai muncitoresc

Mami speră că pe la 16-17 ani, când o să plec cu prietenii mei la mare să fiu fata aia cu o chitară în mână, în Vamă. Totuși, a spus că dacă îi voi trimite poze din LOFT, cu buzuele țuguiate, o să mă iubească oricum. Mai e până o să sărbătoresc eu 1 mai muncitoresc…