Eu, frigul și cărțile Usborne – a modern love story

Până acum era super simplu să ies la plimbare. Pampers, un body sau o rochiță și eram gata de colindat orașul. De ceva timp, rânduri, rânduri de textile se pun pe mine, înainte să fiu așezată în caleașca mea. Cică a venit frigul. Cred că ăsta-i motivul pentru care, mami nu mai vrea să ieșim așa des să ne plimbăm. Acum multe cărți Usborne pentru copii, ne ocupă timpul.

Cărțile Usborne mă țin ocupată mai mult de 1 minut

De curând, m-am ridicat în piciorușe singură (aplauze, vă rog) și adulții stau cu ochii pe mine ca pe butelie. Mă joc cu multe lucruri (pungi, hârtii, șnururi) și cu puține jucării. Clar, mami avea nevoie de ceva care să mă captiveze mai mult de 5 minute. Auzise, în treacăt, de acele cărți Usborne, dar nu se interesase prea mult, pentru că a preferat să nu mă crească dupa manual, ci după ureche. După ce s-a documentat puțin, a aflat că această editura are cărți interactive, pentru vârsta mea.

A luat legătura cu Ioana, o doamnă draguță, care i-a spus că aceste cărți sunt o resursă educativă excelentă, potrivită copiilor de toate vârstele, inclusiv bebelușilor.  Produsele în sine și entuziasmul care se simțea în vocea Ioanei, atunci când vorbea despre Usborne și despre grupul,de prezentare, pe care l-a creat, au determinat-o pe mami să pună, în biblioteca mea, câteva astfel de cărți.

Mă distrez pe cinste, în aventura mea din lumea Usborne și vreau, cu ajutorul lui mami, să îi mulțumesc Ioanei, pentru că reușește să fie omul care aduce cărțile aproape de copii.

Doriți și voi cărți Usborne?

 

       dacă aveți mămici, tătici, nași, mătuși sau bunicuțe

        ce pe al copiilor chip vor să aducă bucurie,

        pot distribui cu spor, aceste super cărți drăguțe,

        visând la copilărie.

PS:  Dacă doriți să vă povestesc mai multe, aștept să mă contactați.  Programul meu de lucru cu publicul este de luni până vineri, între 08:00 și 23:00. Dacă se întâmplă să dorm, găsiți toate informațiile necesare, pe grupul de care vă povesteam mai sus.

Acum, să mergem la culcare! ( evident după ce răsfoim puțin)

Leave a Comment