Ce mai fac în weekend: merg la piscină în București

În vara aceasta (prima vară din viața mea) au fost câteva zile în care nu am putut ieși la plimbare, din cauza temperaturilor mult prea ridicate. O parte din aceste zile le-am petrecut la piscină în București.

Piscină în București. Mă rog, aproape în București.

Prima recomandare ar fi Domeniul Greaca. Nu am încercat apa pentru că ai mei au considerat că aș fi prea micuță, dar m-am bucurat de o după-amiază plăcută, pe șezlong sau în cortul meu special pentru plajă, cu protecție UV.

Locul arată foarte bine, este diferit, curat, elegant și destul de liber. Există o piscină specială pentru copii, o piscină pentru adulți, restaurant, bar (chiar și unul în apă), teren de tenis și hotel. Nu faci nici mult pe drum . Drumul îți ia cam 30 de minute cu mașina, din București. Biletul a costat 80 de lei.

Altă pisicină în București. De data asta chiar în București.

Altă dată, am ales o piscină în oraș, la Premium Wellness Institute, undeva în zona Berceni. Piscina nu este spectaculoasă, dar este mare și curată, iar prețul foarte accesibil – 50 de lei. De data aceasta m-am bălăcit, deși nu am găsit un loc special amenajat pentru copii. Curajoasă, cum mă știți, am intrat în apă, în brațe la părinții mei.

Nici nu vă imaginați ce bine am dormit, după această aventura!

Știu, acum nu mai este vremea de piscină, dar ar fi fost păcat să nu aflați unde puteți să înotați.

Poate mai vrei să vezi:

Leave a Comment