Eu sunt Maria Gheorghitescu.

Am apărut pe planetă de curand, pe 7 martie 2017, la nouă luni după ce mami a preluat, cu acte în regulă, numele de familie al lui tati.  Interesantă coincidență, nu-i așa?

Mi se mai spune și copilul extraterestru. Am auzit că m-am ales cu porecla asta pentru că nu mă trezesc peste noapte, nu prea știu să plâng și râd exagerat de mult.

Am început să călătoresc de când eram tânără. La 2 săptămâni de viață am plecat în primul city-break. Mi-a plăcut și ,de atunci, mă tot plimb. Acum nu vă imaginați că plec prin insule exotice și continente îndepărtate, pentru că nu este cazul (cel puțin momentan) – mami și tati nu sunt in Top 300 Capital, ci doar niște muritori de rând.

Mami zice că nu ar fi benefic pentru mine să cresc într-un glob de cristal, așa că mă include în tot ce face, la modul cel mai relaxat, iar eu mă adaptez de minune. Nu călătoresc doar pentru distracție, mai plec și în interes de serviciu, mai merg și la birou, și la evenimente, și pe la seri de whist mai merg uneori. Cică vrea să mă obișnuiască cu de toate.

Mai multe, despre mine & ai mei, o să descoperiți printre paginile acestui blog.

Oare sunt eu cel mai tânăr blogger?