Micuța Turistă în aventura SuperBlog 2019

Nu știu ce s-a întâmplat vara asta: ori a fost vreme rea, ori adulții mei au fost prea ocupați cu munca, ori Mercur a fost în retrograd, cert este că eu nu m-am bucurat prea mult de statutul primit din frageda-mi copilărie, acela de #micuțaturistă.

Prietena mea de-o viață, mai pe românește, maică-mea, se cam simte cu musca pe căciulă. Știe că meritam mai multe plimbări, mai multe ocazii pentru #-uri clasice, precum #blessed, #lovemylife și #mydubai. Glumesc, evident. Mai am cel puțin 12-13 ani, până să trec la pițiponceală. Revenind la ale nostre, mă duce la iarnă, în Thailanda, ca să își mai spele din păcate. Dar până atunci, ca să evit plictiseală, m-am hotărât să mă înscriu într-o altă aventură, pe plaiurile mioritice: SuperBlog   2019.

Sunt foarte entuziasmată. Foloseam de ceva timp #babyblogger, dar aceasta este prima competiție oficială, la care particip. Apropo, oglindă, oglinjoară știi cumva dacă sunt cea mai tânără bloggeriță, din țară? Shhht, nu spune la nimeni că scrie mami pentru mine!

 

 

 

Poate mai vrei să vezi: