Cât de repede îmi rămân mici pantofii?

Răspunsul este evident. Foarte repede. De aceea mami caută mereu încălțăminte pentru copii online.

Sunt deja un mini om pe picioarele mele și trebuie să am și eu câteva perechi de pantofi potrivite pentru orice ocazie.

Cum alegi încălțăminte pentru copii?

La început, lui mami i-a fost ușor. Până să experimentez mersul pe 2 picioare, deja aveam un raft impresionant de pantofi. Atunci când a venit momentul să îi testez pe bune, îi încercam pe rând. Ăștia-s mari…Și ăștia-s mari. Ăștia sunt mici. Ooops, dar nu i-am purtat niciodată. Aaaa, uite o pereche tocmai potrivită. Și uite așa am ținut-o câteva luni. Dar am crescut și cam toate mi-au rămas mici. Încă îmi rămân mici în fiecare săptămână.

Încălțăminte online pentru copii

În circumstanțele mai sus menționate, mami a luat decizia de a îmi comanda câteva perechi de pantofi pentru copii online.

În primă fază mi-a luat câteva perechi de tikișori ( tikișori este un cuvânt ce îți intră în vocabular, după ce faci copii. Sau cel puțin așa am auzit). După care, a descoperit un magazin online de încălțăminte pentru copii, cu prețuri mai mult decât accesibile, de unde s-a hotărât să îmi mai ia câteva perechi. Oricum, la cât de repede îmi crește piciorul, cred că se va abona aici.

Atunci când alege încălțăminte online pentru copii, adică pentru mine, mami merge pe varianta modelelor cu airci. Cică-i mai simplu și mai practic să lipim ariciul înainte să plec la joacă.

Eu v-am spus astăzi, unde găsiți modele drăguțe la prețuri mici.

Voi ce sugestii aveți pentru mami, în materie de încălțăminte pentru copii online?

One Thought to “Cât de repede îmi rămân mici pantofii?”

  1. Camelia

    Am intrat pe link-ul dat sa ma uit de incaltaminte pt copii. Oricate incercari am facut sa intru pe cele pt copii, i-a deschis cele de dama

Leave a Comment