Prima mea jucărie din lemn

Neața! Cum v-a început weekendul? Mie cu joacă pentru că am o nouă jucărie din lemn. Dar na, eu sunt doar un bebeluș, n-am nicio grijă și niciun stres.

Și pentru că am început joaca de la 7 dimineața, m-am gândit că e ziua perfectă să vorbim puțin despre jucării pentru bebeluși.

Ce jucării pentru bebeluși vă recomand:

Sticle, șervețele umede, ochelari, chei, pantofi…glumesc, evident. Sau nu.

Ideea e că adulții mi-au cumpărat foarte multe jucării în acest prim an de viață, doar că s-au lovit de o problemă. Mă joc cu ele 10 minute, apoi mă plictisesc și mă întorc să îmi ocup timpul cu diverse alte obiecte. Precum cele de care tocmai v-am spus. Și s-au gândit ei, s-au tot gândit ce ar putea să îmi atragă atenția și să mă țină ocupată. Și uite așa am întrat în posesia a două jucării din lemn. Astăzi o să vă povestesc doar despre prima.

Prima mea jucărie din lemn

Primea mea jucărie din lemn m-a fascinat rapid. Aparent simplă și foarte colorată, mi-a captat atenția. Despre ce vorbesc? Despre un set de blocuri senzoriale din lemn, cu placă acrilică,colorată.

Este recomandat bebelușilor de vârsta mea, 12 luni + și pe lângă faptul că mă distrez de minune, mă ajută să îmi dezvolt creativitatea și imaginația, precum să îmi și exersez capacitațiile de coordonare cu mâinile, ochii și creierul.

Bonus point: setul este realizat din lemn de arbore de cauciuc? Nu vi se pare interesant?

Jucăria o am de la un magazin online: www.catenlunasinstele.ro. Ce mai găsiți la ei? Ce vă spune și denumire: câte-n lună și-n stele, toate pentru bebeluși și copilași.

Vouă vă plac genul ăsta de jucării? Așa-i că sunt foarte utile și simpatice? Eu zic să aruncați un ochi, poate vedeți ceva ce vă tentează. V-ar mai face mai niște recomandări, dar tocmai i-am rupt a treia pereche de ochelari și nu vede prea bine.

Nu mă supăr dacă vă cumpărați și voi o jucărie din lemn ca a mea.

Leave a Comment