Cu bebelușul la Bran – bebelușul, adică eu

Păi nu am fost eu la munte de 1 iunie, de Ziua Copilului? Normal că am fost, tocmai d-aia am de împărtășit cum e să mergi cu bebelușul la Bran.

Cu bebelușul la Bran

Mami a vrut să ne cazam acolo, dar supriză. Nu am găsit loc. Aparent, ca să ajungi să pui capul pe pernă la ei, trebuie să îți faci rezervare cu ceva luni înainte. Cel puțin așa am auzit.

Sooo, ne-am cazat în altă parte, tot prin Bran, la Casa Miracole. Locul e de bun simț, curat, curte mare, un pârâu pe sub balcon. Nu cine știe ce, dar bun de dormit două nopți. Nu era plasă la fereastra de la baie, așa că m-am ales cu un insectar, peste noapte.

În vizită la Vila Bran

La Vila Bran am fost în vizită. Mi-a plăcut ce au făcut acolo, dar nu sunt 100% sigură că e prea safe pentru bebeluși independenți ( adică ăștia ca maine, care au luat-o la picior). De ce spun asta? Pentru că e pantă, peste pantă, peste pantă. La restaurant, deși un peisaj simpatic foc și o mâncare foarte gustoasă, unul din generația mea nu poate fi lăsat liber pe acolo. Mi se pare periculos. Probabil știu și ei, tocmai de aceea pun la dispoziție scaune de masă și locuri de joacă.

Noi am stat la terasă, pentru că..țigări ( adulții, nu eu). În interior un băiețel foarte carismatic și parcă făcut pentru scenă, cânta. Eu m-am cam speriat. Prea mare publicul la concert, am preferat să ies.

Apoi m-am plimbat pe acolo, pe domeniul lor. Multe căsuțe din povești. Colorate, exact pe gustul meu!

În vizită la Dino Parc Râșnov

Am parcat mașina într-o zonă apropiată și am luat-o ulterior pe jos. Se putea urca și cu un trenuleț, dar era o distanță de 500 de metri. În plus, zeci (dacă nu sute) de persoane la coadă. Nu avea sens. Dacă tot au venit cu bebelușul la Bran, adulții au zis că este necesară și puțină mișcare.

Eeeei, dar când am ajuns m-am mirat rău. Nu am văzut atât de mulți copii niciodată. Locuri de joacă și mulți, mulți dinozauri. I-am recunoscut din desenele animate.

Ne-am făcut câteva poze, m-am jucat puțin și am plecat. Eram cam obosită. Nu îmi făcusem somnul de prânz. Cred că locul este potrivit copiilor puțin mai măricei decât mine.

  

Se intră ieftin, 20 și ceva de lei pentru adulți. Pentru mine a fost gratis.

Somn de voie

Am vrut apoi să ne plimbăm prin Poiana Brașov. Planurile din mașină nu s-au potrivit cu cele de afară, pentru că a început să cadă bulgări mici de gheață din cer, cu o viteză incredibilă. Cică se numește grindină. Așa că ce era să fac? Am mers la pensiune și m-am pus la somn. 14 ore am dormit fără să mă-ntorc.

Pentru ai mei a fost frumos cu bebelușul la Bran. Voi când vă duceți?