Ghici cine a fost la zoo?

Pentru că râd în hohote atunci când un câine dă din codiță, pe lângă mine, părinții mei s-au gândit că o să îmi placă la zoo. Când te gândești ce să faci în București în weekend, e și asta o variantă. Mi-au explicat că acolo sunt multe animale. Animale pe care nu am să le văd în altă parte, așa că m-am hotărât să mă duc.

Ce să faci în București în weekend? Te duci la zoo.

Cred că ei au mai fost pe acolo pentru că au comentat ceva de terasele de pe margine . Cică sunt tot acelea de acum 15 ani și că ar trebui să dezvolte și să modernizeze puțin zona.

Biletul costă 13 lei și după ce l-ai achiziționat, poți să admiri în voie animalele de acolo și să te plimbi cât timp îți dorești.

O parte din animale dormeau și nu le-am putut analiza, dar le înțeleg…și eu aș fi dormit puțin. Am văzut tigrul, leopardul, râsul, poneii, calul, maimuțele, păsările, reptilele și multe altele.

Ce-i drept, nu am fost atât de încântată pe cât și-a imaginat mami, dar am văzut multe lucruri noi – ceea ce-i foarte important pentru vârsta mea și m-am distrat, în timp ce mi-am consumat energia.

Ulterior, am adormit cu zâmbetul pe buze.

 

Poate mai vrei să vezi:

Leave a Comment