Cum să crești un copil relaxat, sănătos și fericit

Cum să crești un copil relaxat, sănătos și fericit:

10 pași simpli despre cum să crești un copil ca toți copiii

1. Obișnuiește-te cu ideea că ai făcut un copil (foarte important)!

2. Dă-i extraterestrului să mănânce când îi e foame, nu din 2 în 2 ore ( sau alte scheme din astea complicate). Important: nu îl trezi să îi dai de mâncare, că nici ție nu ți-ar conveni să te trezească cineva,când îți e somnul mai dulce, doar ca să îți spună că nu ai băut cei 2 litri recomandați de apă, în ziua respectivă.

3. Dacă ți-a scăpat suzeta pe jos, nu e nevoie să alergi acasă, să o fierbi și să o speli cu detergent ecologic cu superputeri. Bag-o în gură, dă-i cu niște apă și returneaz-o copilului din dotare.

4.Poți intra în camera copilui și dacă ai uitat să te arunci în piscina cu spirt. E ok!

5. Nu, nu o să devină idiot dacă îl lași în leagăn cu fața spre Duck TV, cât timp te duci să fumezi o tigară ( nu, nu trebuie să ieși din țară, pentru țigara respectivă)!

6. Lasă oamenii să îl pupe și să pună mâna pe el, că nu se sparge! Lasă-i să îl ia și în brațe, nu o să îi dea drumul. Garantez.

7. Cand joci whist, ține-l în brațe, cu fața spre cărti. Să înțeleagă de mic când e cazul să joace la ars.

8. Dacă trebuie să urli sau să înjuri pe cineva, păstrează distanța. Dacă spațiul nu îți permite, încearcă să  zâmbești din tot sufletul și pe cel mai vesel ton posibil, spune printre dinți :” ‘zda mă-tii. Continuarea ți-o scriu pe whats app”

9. Cand nu știi de ce plânge copilul, plângi și tu. Să știe că are parinți empatici.

10. Obișnuiește-te cu ideea că nu toți bebelușii sunt ca Maria.

În consecință, sigur poți sa îți dai seama cum să crești un copil fericit. Cred că depinde din ce perspectivă privești lucrurile.

PS: nu ai nevoie de pseudo-sfaturi de la mami a lu’ Maria